Qui som?
Qui som?

JOBE serveis integrals és una empresa familiar amb una trajectòria de més de 30 anys d’experiència dedicada al subministre i muntatge de cuines, banys, llars de foc i tot tipus d’instal·lacions d’aire acondicionat, climatització, fontaneria, electricitat i gas.

Amb un alt reconeixement en el sector, vam anar introduint nous camps a l’empresa com la projecció i construcció d’obres d’edificis residencials, comercials i industrials.

“Sense preocupacions, amb la màxima confiança i professionalitat”

Actualment apostem pels serveis integrals des de la percepció de la idea fins al resultat final, amb la intenció de que el client no es preocupi de res. Contem amb un equip de professionals en el sector de la construcció i les instal·lacions perquè el resultat final sigui el millor.

A la nostra botiga disposem d’una exposició de més de 300 m2 on podràs trobar-hi llars de foc d’aire o aigua, de llenya, gas, pellet… així com calderes, estufes, xemeneies o barbacoes i accessoris. També trobaràs les últimes tendències en el mercat de les cuines i els banys amb el millor assessorament a l’hora d’escollir el model més adient per a la teva llar.

“Gran exposició de llars de foc i cuines”